Hearing Aid Centre : designed by murali architects

March 27, 2014

This 2000Sq.ft interior project has a bright and inviting colour scheme off-white, yellow and grey. The colour scheme and the use of glazed and partly glazed partitions is to create a feeling of spaciousness.The design approach here was to go beyond rigid compartmentalized sterile interior design. The focus was exploring curvilinear forms and spaces.The curvilinear partition along the corridor leads the user to take up an interesting journey through the space.Interesting detailing has been achieved in terms of customized  – cabin, table’s unusual curved seaters design, welcoming reception table.False ceiling design is a reflection of the curved partitions below, where varied types- open ceiling, metal grid and gypsum boards have been used.


Design:murali architects
http://muraliarchitect.blogspot.in/

Comments are closed.

Subscribe